MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland Dagen 2017 in teken van duurzaamheid

1 januari 2017. De Midden-Delfland Dagen 2017 staan in het teken van duurzaamheid, in de verbinding tussen stad en land. ‘Boeren, Burgers en Buitenlui in Duurzaam Midden-Delfland’ is het thema van het evenement op zaterdag 17 juni én zondag 18 juni. Iedereen is welkom als deelnemer, om opnieuw twee dagen lang mensen te laten genieten van het mooie Midden-Delflandgebied.

Midden-Delfland Dagen 2017

Het gebied, groene parel in de Randstad en zuurstoflongen om zuinig op te zijn, presenteert zich aan jong en oud, aan liefhebbers van rust, ruimte en groen en aan liefhebbers van allerlei sportieve, culinaire of ambachtelijke activiteiten.

In 2016 vonden de Midden-Delfland Dagen voor het eerst het hele weekeinde plaats, en niet alleen op zaterdag. Dat was een succes en voor herhaling vatbaar, aldus de organiserende Midden-Delfland Vereniging.

Verbinding stad-land

Veel nadrukkelijker dan voorgaande jaren zullen dit jaar de omringende steden, zoals Delft, Schiedam en Westland, met eigen activiteiten inhaken op het thema duurzaamheid. Op deze manier krijgt de verbinding stad-land (boeren, burgers en buitenlui) nog meer gestalte.

Midden-Delfland Dagen 2017

Informatieavond 26 januari 19.30 uur bij De Paardenstal (Schipluiden)

Donderdag 26 januari vanaf 19.30 uur vindt een informatieavond plaats bij ‘De Paardenstal’, Gaagweg 38, Schipluiden. Iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan de Midden-Delfland Dagen 2017, is van harte welkom. Doelstellingen, programma-opzet en ondersteuning die vanuit de Midden-Delfland Vereniging aan deelnemers kan worden geboden, maken deel uit van de avond.

Bovendien zullen enkele gastsprekers (Delfts stadsecoloog Diny Tubbing, duurzame boer Eric van der Kooij en duurzame ondernemer Peter van der Ende) praktische tips geven voor ‘duurzame’ deelname. Daarna is er volop gelegenheid om te netwerken. Deelnemers of zij die overwegen mee te doen aan MDD2017 kunnen afspraken maken om aan te sluiten bij activiteiten en/of grote locaties.

Aanmelden voor de informatieavond

Kijk op www.middendelflandvereniging.nl voor meer informatie en aanmelding voor de informatieavond.

Midden-Delfland Dagen 2017

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging, 22 januari 2017

22 januari 2017